Karta
“Txotx” erritoa, hasiera batean, Sagardogileak bezeroari eskaintzen zion sagardo dastatzea zen.
Tradizio hau erabat zabaldu da, ohitura gastronomiko herritarra bilakatuz. Honela, gaur egun, «Txotx» izenarekin ezagutzen dugu sagardoa zuzenean kupeletik dastatu eta sagardotegiko menu tradizionalaz gozatzeko aukera ematen digun erritoa. Menuaz gain ere baditugu tortillak, frijituak eta solomo xerra patata frijituekin.
Garaia: urtarriletik – apirilera
Bazkariak: asteazkena, osteguna, ostirala, larunbata eta igandeetan
Afariak: asteazkena, osteguna, ostirala eta larunbateetan
Lehenak
Frijituak 18,00€
Bonito con anchoas y cebolla 18,00€
Bakailao tortilla 8,00€
Sardina tortilla 8,00€
Urdaiazpiko tortilla 7,00€
Iberikoak 22,00€
Foie 18,00€
Huelvako ganba txuriak 24,00€
Arrainak
Zapoa albardatua 22,00€
Zapoa parrilan 47,00€
Merluza albardatua 18,00€
Bakailao fritjitua 7,00€
Bakailao tomatekin 7,00€
Haragiak
Txuleta 42,00€/kg.
Xolomoa patatekin 8,00€
Oilaskoa patatekin 11,00€
Gehigarriak
Letxuga 4,00€
Patatak 4,00€
Piperrak 7,00€
Postreak
Mamia 5,50€
Gazta tarta 6,50€
Gazta irasagarrarekin 6,50€
“Txotx” garaia urtarriletik apirila bitarte izan arren, Calonge sagardotegia urte osoan zehar zabalik dago.
Beraz, gure sagardoa botilan dastatzeko aukera izango duzu kartaren platerekin bat.
Maiatzetik irailera
Bazkariak: asteartetik igandera
Afariak: asteartetik larunbatera
Urriatik abendura
Bazkariak: ostiral, larunbat eta igandeetan
Afariak: ostiral eta larunbatetan
Oporrak: abenduko bigarren hamabostaldian
Entsalada mistoa 8,00€
Tomate entsalada 9,50€
Calonge entsalada 10,00€
Bakailao tortilla 8,00€
Foie 18,00€
Huelvako ganba txuriak 24,00€
Txibiak 9,50€
Arrain zopa 10,00€
Onddo nahasiak 16,00€
Iberikoak 22,00€
Nafarroako zainzuriak 11,00€
Piper beteak 12,00€
Gernikako piperrak 7,50€
Txangurro betea 13,00€
Frijituak 18,00€
Patata bixiak / ali oli 6,00€
Kroketak 1,50€
Muskuiluak 1,50€
Txorizo 2,00€
Salda 2,00€
Arrainak
Bakailaoa frijitua edo tomatea eta piperrekin 17,00€
Zapoa albardatua 22,00€
Zapoa parrilan (2 perts.) 47,00€
Txipiroiak bere tintan 18,00€
Garaiko arrainak
Haragiak
Txuleta parrilan 42,00€/kg.
Entrekota patatekin 17,00€
Oilaskoa patatekin 11,00€
Tripakiak 10,00€
Gehigarriak
Letxuga 4,00€
Patatak 4,00€
Piperrak 7,00€
Askotariko tortillak 7,00€
Xerra patatekin 10,00€
Xolomoa patatekin 8,00€
Eskalopea patatekin 11,00€
Haragi egosia tomatearekin 6,50€
Albondigak patatekin 8,50€
Arrautzak patatekin 6,00€
+ Hirugiharra, tozineta, urdaiazpikoa edo piperrak 9,00€
Flana 5,50€
Mamia 5,50€
Arroz esnea 5,50€
Whisky tarta 6,50€
Gazta irasagarrarekin 6,50€
Limoizko sorbetea 6,50€
Gazta tarta 6,50€
Browniea 6,50€
Yogur moussea 5,50€
Torrada karamelizatua 6,50€
Kafe irlandarra edo eskoziarra 8,30€
Konpromisorik gabeko aholkularitza. Menu bereziak egiten ditugu edozein ekintza, festa, edota otordutarako (prezio eskuragarrietan eta arrazoizkoetan).
Bataioak
Jaunartzeak
Ezkontzak
Urtebetetzeak
Enpresa bazkariak
Lagunartekoak
Konpromisurik gabeko aholkularitza
Telefonoak: 943.213.251 / 635.746.563