Karta

“Txotx” erritoa, hasiera batean, Sagardogileak bezeroari eskaintzen zion sagardo dastatzea zen.

Tradizio hau erabat zabaldu da, ohitura gastronomiko herritarra bilakatuz. Honela, gaur egun, «Txotx» izenarekin ezagutzen dugu sagardoa zuzenean kupeletik dastatu eta sagardotegiko menu tradizionalaz gozatzeko aukera ematen digun erritoa. Menuaz gain ere baditugu tortillak, frijituak eta solomo xerra patata frijituekin.

Garaia: urtarriletik – apirilera

Bazkariak: asteazkena, osteguna, ostirala, larunbata eta igandeetan

Afariak: asteazkena, osteguna, ostirala eta larunbateetan

Lehenak

Frijituak     18,00€

Bonito con anchoas y cebolla     18,00€

Bakailao tortilla    8,00€

Sardina tortilla     8,00€

Urdaiazpiko tortilla     7,00€

Iberikoak     22,00€

Foie     18,00€

Huelvako ganba txuriak    24,00€

Arrainak

Zapoa albardatua    22,00€

Zapoa parrilan    47,00€

Merluza albardatua     18,00€

Bakailao fritjitua     7,00€

Bakailao tomatekin     7,00€

Haragiak

Txuleta     42,00€/kg.

Xolomoa patatekin    8,00€

Oilaskoa patatekin    11,00€

Gehigarriak

Letxuga    4,00€

Patatak    4,00€

Piperrak    7,00€

Postreak

Mamia    5,50€

Gazta tarta    6,50€

Gazta irasagarrarekin    6,50€

 

“Txotx” garaia urtarriletik apirila bitarte izan arren, Calonge sagardotegia urte osoan zehar zabalik dago.

Beraz, gure sagardoa botilan dastatzeko aukera izango duzu kartaren platerekin bat.

Maiatzetik irailera

Bazkariak: asteartetik igandera

Afariak: asteartetik larunbatera

Urriatik abendura

Bazkariak: ostiral, larunbat eta igandeetan

Afariak: ostiral eta larunbatetan

Oporrak: abenduko bigarren hamabostaldian

Entsalada mistoa     8,00€

Tomate entsalada     9,50€

Calonge entsalada     10,00€

Bakailao tortilla     8,00€

Foie     18,00€

Huelvako ganba txuriak     24,00€

Txibiak     9,50€

Arrain zopa     10,00€

Onddo nahasiak     16,00€

Iberikoak     22,00€

Nafarroako zainzuriak     11,00€

Piper beteak     12,00€

Gernikako piperrak     7,50€

Txangurro betea     13,00€

Frijituak     18,00€

Patata bixiak / ali oli    6,00€

Kroketak      1,50€

Muskuiluak     1,50€

Txorizo     2,00€

Salda     2,00€

 

Arrainak

Bakailaoa frijitua edo tomatea eta piperrekin     17,00€

Zapoa albardatua     22,00€

Zapoa parrilan (2 perts.)     47,00€

Txipiroiak bere tintan     18,00€

Garaiko arrainak

Haragiak

Txuleta parrilan     42,00€/kg.

Entrekota patatekin     17,00€

Oilaskoa patatekin     11,00€

Tripakiak     10,00€

Gehigarriak

Letxuga     4,00€

Patatak     4,00€

Piperrak     7,00€

Askotariko tortillak     7,00€

Xerra patatekin     10,00€

Xolomoa patatekin     8,00€

Eskalopea patatekin     11,00€

Haragi egosia tomatearekin     6,50€

Albondigak patatekin     8,50€

Arrautzak patatekin     6,00€

+ Hirugiharra, tozineta, urdaiazpikoa edo piperrak     9,00€

Flana     5,50€

Mamia     5,50€

Arroz esnea     5,50€

Whisky tarta     6,50€

Gazta irasagarrarekin     6,50€

Limoizko sorbetea     6,50€

Gazta tarta     6,50€

Browniea     6,50€

Yogur moussea     5,50€

Torrada karamelizatua     6,50€

Kafe irlandarra edo eskoziarra     8,30€

Konpromisorik gabeko aholkularitza. Menu bereziak egiten ditugu edozein ekintza, festa, edota otordutarako (prezio eskuragarrietan eta arrazoizkoetan).

Bataioak

Jaunartzeak

Ezkontzak

Urtebetetzeak

Enpresa bazkariak

Lagunartekoak

 

Konpromisurik gabeko aholkularitza

Telefonoak: 943.213.251 / 635.746.563

E-maila

Kontaktu formularioa